SECURITY
BEMIDDELING.NL
 

Gevraagd.

Vacature

001-


Vacature XsR01
002-
 
 

Werving en Selectie
Security Bemiddeling wordt regelmatig gevraagd door haar opdrachtgever en relaties gevraagd in de Security & Safety sector naar  personen voor functies in de Security & Safety sector.

Dit zijn technische, commerciële, en operationele functies binnen Security & Safety sector. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging of heeft u binnen uw organisatie behoefte aan capaciteit aan beroeps bekwame medewerkers op het gebied van Security & Safety.   

Neem dan contact met ons op. 

Vacatures
De  opzet van een professionele beveiligingorganisatie binnen bedrijven, instellingen en organisaties is volop in beweging. Een professionale en een integrale aanpak is het motto.

Regelmatig vragen opdrachtgevers en relaties ons te assisteren bij het vinden van geschikte kandidaten om de beveiligingsorganisatie vorm te geven.
Over het algemeen zijn dit leidinggevende functies van operationeel tot beleidsmatig niveau.

Indien u geďnteresseerd bent of u wilt dat wij uw gegevens in onze kandidatenlijst opneemt dan verzoeken wij u uw CV inclusief een omschrijving van uw carričre wensen toe te zenden per mail aan:
info@security-bemiddeling.nl  Na ontvangst van uw stukken neemt Security Bemiddeling.NL contact met u op voor een eventueel vervolg.
 Ervaar het verschil.
Als u meer wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Bel dan eens met mij voor een persoonlijke afspraak.

Danny van Dorst CPP RAN
+31 6 420 737 58Security Bemiddeling © 2008 | Disclaimer | Contactformulier